Krostuen & Torsdagsmenu

Krostuen på Spøttrup Kro

I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.

 

Torsdagsmenu

Torsdag kl. 17:30 – 19:30 

Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.

 

 

Torsdagsmenu 75,-

Børn under 12 år 50,-

Uge  Dato Menu Tilbehør
16 19/04-18 ½ ovnstegt kylling Hjemme lavet agurkesalat sovs kartofler
17 26/04-18 Pulled Pork burger Hjemme lavet pommes frites
18 03/05-18 Hakkebøf Bløde løg og kartofler
19 19/05-18 Lukket
20 17/05-18 XXL Stjerneskud  
21 24/05-18 Lukket  
22 31/05-18 Forloren Harre Surt og sødt
23 07/06-18 Sommerskinke Nye kartofler og salat
24 14/06-18 Biksemad Spejlæg
25 21/06-18 Husarsteg Kartofler og sovs
26 28/06-18 Kold rosa stegt oksefilet Kartoffelsalat og salat
27 05/07-18 ½ kylling Agurkesalat og kartofler
28 12/07-18 Herregårdsbøf Kartofler og bearnaisesovs
29 19/07-18 XXL stjerneskud  
30 26/07-18 Lukket  
31 02/08-18 Lukket  
32 09/08-18 Lukket  

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.