Krostuen & Torsdagsmenu
Krostuen på Kroen
I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.
Torsdagsmenu
Torsdag kl. 17:30 – 19:30 – spis på kroen eller ta’ med hjem
Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.
Torsdagsmenu 95,-
Børn under 12 år 65,-
Uge 45: Flæskesteg m/kartofler og sovs og rødkål.
Uge 46: Gammeldags kalvesteg m/vildtsovs og waldorfsalat.
Uge 47: Hakkebøf 2x125 gr. m/blødeløg, coleslaw, kart. og sovs.
Uge 48: Juleskinke m/grønlangkål, br. kartofler og rødbeder.
Uge 49: Tunsalat og 3 x tarteletter med høns i asparges.
Uge 50: Lasagne m/tomatsalat og feta.
Uge 50: Afslutning torsdagskaffe.
Uge 51 og 1: Lukket
31-12-24: Traditionen tro: Kroen åben fra 12-17.
Nytårsbord 12.30-13.30. Husk tilmelding.
31-12-24 Nytårsmenu UD AF HUSET – KLIK HER
Uge 2: Svinefilet stegt som vildt m/sovs og kartofler, surt og sødt.
Uge 3: ½ Ovn stegt kylling med kartofler, sovs og agurkesalat.
Uge 4 og 5: Lukket.
Uge 6 : Koteletter i fad m/ris og salat.
Uge 7 : Wienerschnitzel m/garniture, kartofler, smørsovs og ærtesalat.
Uge 7: Opstart torsdagskaffe.
>> Vi giver muligheder
Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.
>> Vi giver glæder
Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.
>> Vi giver oplevelser
Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.