Mindesammenkomst

Vi tilbyder mindesammenkomst efter begravelse eller bisættelse, 200 m fra vores lokale kirke, på Spøttrup Kro, forsamlingshuse eller borgerhuse.

 

 

 

På Spøttrup Kro står vi klar med et lokale med en pæn opdækning, duge, blomster, lys, sangbøger og godt med varme. Ofte er der særlige ønsker fra den afdøde, som vi vil gøre alt for at efterleve. Bestilles der fx. kaffe m.m. til 50 personer og der kommer 60 er vi også klar til det.

 

 

 

Aftensmad efter mindesammekomst fra 135,-

Håndmad 35,-
Pæn håndmad 39,-
Smørrebrød luksus 45,-
Franskbrød m/ost eller pålæg 39,-
2 x 1/2 tebolle m/smør 30,-
2 x 1/2 tebolle m/Kroens egen marmelade 36,-
2 x 1/2 grovbolle m/ost og pålæg 45,-
Kringle 35,-
Kransekagetoppe 35,-
Æblekage 35,-

3-lags lagkage m/Kroens egen marmelade

40,-
3 slags småkager 25,-
Kaffe/te 27,-
Sodavand 25,-
Hancock Sportscola 30,-
Vand 1 l. 25,-
Øl 35,-

 

 

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.